Gázrugós bútorvasalatok

Saját gyártású és fejlesztésű bútoripari termékeink közös jellemzője a megbízhatóság, az ergonómia, és a kényelem. Legyen szó akár felnyíló ajtó, ágyneműtartó, vagy komplett ágy mozgatásáról, az alábbi termékek beépítésével könnyen, és biztonságosan használhatja bútorait.

Univerzális gázrugós szekrényágy vasalat

Használható egy és több személyes ágyakhoz, az ágy szekrénybe való felcsukásához, bármelyik oldalról. Lenyitott állapotban az ágy megtámasztását kihúzható lábak segítik.

További részletek

Kompakt gázrugós szekrényágy vasalat

Használható egy személyes ágyakhoz, az ágy szekrénybe való felcsukásához, a hosszanti oldalról. A szekrény mélység minimalizálható. Az ágy megtartásához nem kell láb, ezért alkalmas emeletes szekrényágyak építésére is.

További részletek

Gázrugós franciaágy vasalat

Használható egy és több személyes ágyakhoz, az ágyneműtartó nyitására és megtartására nyitott állapotban. A nyitás a lábvég felőli oldalról történik.

További részletek

Gázrugós heverő vasalat

Használható egy személyes ágyakhoz, az ágyneműtartó nyitására és megtartására nyitott állapotban. A nyitás az ágy jobb, vagy bal oldaláról történik.

További részletek

Fel és lenyíló gázrugós vasalat

Használható kis és közepes méretű függőleges bútorajtók nyitására és megtartására nyitott állapotban. A nyitás szöge beépítéskor a felfogatási pozíciók változtatásával állítható.

További részletek