Bemutatkozás

Az RPV Technik Kft. egy magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely elsősorban azért alakult, hogy egy németországi partnercég licencének a megvásárlásával megkezdje Magyarországon a Fedbaer márkájú gázrugók gyártását.

A német partnercégünk családi vállalkozásként működik, mostanra második generációs vezetéssel, tapasztalatuk több mint 30 évre nyúlik vissza a gázrugók gyártása és fejlesztése terén.

Ennek ellenére a Fedbaer márkájú gázteleszkópokkal kizárólag a hazai, illetve a közép-kelet európai piacon találkozhatnak, a nyugat európai piacon ugyanazon konstrukcióval, ám saját márkanevük alatt kerülnek értékesítésre a termékeik.

Gázrugóinkat használja többek között a bútor-, a mezőgazdaság-, a gép és járműipar.

Ezen iparágakhoz szállítunk ún. első körös beépítésre és a pótalkatrész piacra is, valamint kiskereskedelmi egységünk az egyedi vevői igényeket is kiszolgálja. Jelentős mennyiségben gyártunk saját tervezésű bútoripari vasalatokat franciaágyhoz, heverőhöz, szekrényágyhoz, amiket saját gázteleszkópjainkkal szerelünk. Ezen felül továbbá a fémipar területén nyújtunk különböző mérnöki szolgáltatásokat, a szoftveres CAD-CAM tervezéstől, a prototípusok és berendezések készítéséig.

Vásárlóinkkal minden esetben szoros partneri viszonyra törekszünk, hiszen úgy gondoljuk, hogy csak akkor tudunk az igényeiknek maximálisan megfelelni, ha azokat részletesen megismertük. Vevőinknek egyaránt fontos a termékek jó és állandó minősége, a megbízható szállítási határidő, és a versenyképes ár.

Gázrugóinknál a minőséget az elmúlt évek gyártói tapasztalata, az állandó végellenőrzés és a zártrendszerű folyamattal rendelkező gyártás biztosítja.

Termékeink versenyképes ára nagy mennyiségnél az automata gyártósornak köszönhető, kisebb darabszámnál a nagy mennyiségben előre legyártott alkatrészek miatt, csak a végszerelés többletköltsége emeli az árat, ami a termék egészét nézve nem megterhelő többlet.

A szállítási határidőinket minden esetben a mai felgyorsult igényekkel rendelkező piac figyelembevételével alakítottuk ki. Éppen ezért a vasalatainkat a hozzájuk tartozó gázteleszkópokkal azonnal raktárról szállítjuk.

A gázrugók esetében a szinte végtelen variációs lehetőség miatt nem lehet ésszerű készáru raktárt fenntartani, azonban a járatos méretű alkatrészekből és csatlakozókból jelentős raktárkészlet áll a rendelkezésünkre. Ennek köszönhetően a gázrugók többségét legkésőbb 10-15 munkanap alatt mennyiségtől függetlenül (Akár ezres darabszám esetén is!) leszállítjuk.
Sürgős, egyedi megállapodás esetén akár 5 munkanap alatt is elérhető.

Visszatérő vásárló esetén pedig előrendelés alapján legyártjuk és díjmentesen beraktározzuk a kért mennyiséget, ezzel is tervezhetővé téve a megrendelőnk beszerzését, továbbá garantálva a beszállítási biztonságot.

A csatlakozókból jelentős mennyiséget raktározunk, azonban a számos variációs lehetőség miatt előfordulhat készlethiány. Az éppen aktuális gyártási készültségi foktól függően a szállítási határidő 1-15 munkanap.

Visszatérő vásárló esetén itt is lehetőség van előrendelés alapján történő raktározásra.

Az RPV Technik Kft. a fenntartható fejlődés fontosságát, valamint a környezet állapotáért viselt felelősségét felismerve alapvető céljának tűzte ki, hogy környezettudatos magatartásával hozzájáruljon a környezet állapotának a javulásához. Emiatt elhatároztuk, hogy a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével törekszünk környezetszennyezés megelőzésére, és a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodásra. E célok eléréshez a cégünk mérsékli a hulladékképződést igazoltan újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolóanyagok használatával, valamint kiemelt figyelmet fordít a keletkező veszélyes hulladékok kezelésére és elszállítására. Továbbá a gyártás során igyekszünk a legújabb technológiákat alkalmazni, iroda és szociális helyiségekben nagy gondot fordítunk az energiatakarékosságra, beszállítóinktól elvárjuk a környezettudatos magatartást.